miercuri, 29 decembrie 2010

Deva a intrat in Aqualand

De cateva zile Deva a intrat la apa,dar,parca ar fi stat la dospit,asa s-a facut de mare.A intrat cu surle si trambite si cu o investitie.suportatata de bugetul local.care se ridica la 10.000 000.euro in randul oraselor ce se respecta si sa balacesc fara incetare.De cateva zile in orasul cu cetate functioneaza Aqualand.
Pentru mine e o stire absolut banala.Pentru altii asta se ridica la nivel de breaking news.De la prietenul cu care m-am intalnit la ziare pana la toti pustii din cartier,toata lumea vorbeste despre balaceala suprema.Desi e un loc select,mai pentru cei cu dare de mana,in curand,din marinimia nu stiu cui,in bazine vor intra si cei cu bugete de criza.
Azi dimineata scaldatorii Devei au aparut la Tv,in frunte cu primarul Mircia imbracat pana in gat in negru ca un cioclu,care se mandrea cu marea realizare.In bazine tancii se bucurau sincer confundand Deva cu Germania si chiar cu Raiul dupa o tura prin apa.Incantarea de pe chipurile lor ma facea sa zambesc.Cei mai maricei apreciau mercantil serviciile oferite la masaj,baie de aburi sau piscine.O tanara spune ca Toboganul e foarte rapid si asta o aduce cat mai curand jos unde,se simte ca un peste.
Orasul asta,oricat de mic ar fi,se inscrie cu brio in randurile celor moderne.Bila alba pentru Edili.
Bila neagra e cat dezamagirea cu care,eu si cei ca mine,am primit ieri un pachet cu sase bomboane,o sticla de Cola,un ulei ieftin si diluat,si o mana de zahar aruncat in punga,nici macar in punga lui.
Pentru asta n-au mai fost bani,domnule Mircia?Ei lasa, ca la anul nu mai vin sa-ti iau pomana,o sticla de cola,una de ulei si alta de zahar,decenta,imi permit din banii mei astia putini.Pastreaz-o   si investeste-o  daca poti.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...